Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Dalším využíváním těchto webových stránek souhlasíte s jejich využíváním.
Jak na to?
Nemusíte se bát, používání i čistění menstruačního kalíšku Yuuki je rychlé a jednoduché. Pro pohodlnou a spolehlivou sterilizaci kalíšku doporučujeme využívat náš desinfekční box - INFUSER BOX.

Pusťte si animaci níže a přesvědčte se, jak je to snadné!

Recenze

M.Š. - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Dezinfekční voda Aquaint®

Jednoznačně paráda, jsem ráda, že jsem vyzkoušela a nehodlám měnit. Dva dny mi trvalo, než jsem se sžila s vyndáváním kalíšku a jinak si nemohu stěžovat. Je mi 25 a jsem po jednom vaginálním porodu, tak jsem si koupila velikost 2 soft a za mě super.

07.03.2017
JanKa - Velice spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
od prvního dne jen pěji ódy, kalíšky jsou prostě úžasné :) jediné, čeho lituji, je, že jsem si je nepořídila už dřív!
  • snadné použití, příjemný materiál, eko
  • žádné
19.12.2016
Věra Serbusová - Spokojena
MIX - dva menší menstruační kalíšky (soft + classic)
celkově jsem spokojená
  • kalíšek pevný velmi dobré
  • kalíšek z měkkého materiálu. Stále neplní svoji funkci.
17.12.2016
Jana Končitiková - Velice spokojena
MIX - dva větší menstruační kalíšky (soft + classic)
Jsem velmi spokojena. Yuuki používám už několik let. Zkoušela jsem i jinou značku, ale ta mi nevyhovovala. Doporučuji
07.12.2016
Klára ČSOB, a.s., Chrenčíková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Jsem fascinovana zakoutimu sve joni, ktera ac zcela ohranicena, umi se zdat nekonecne prostorna. Kdyz jsem se konecne naucila kalisek vyjmout,bez prestani jsem citila stesti a vdek za to,ze uz nemusim znecistovat prirodu. Dekuji :-*
  • Praktickje, ciste, jednoduche reseni pri menstruaci.
  • Ze zacatku je dobrodruzne naucit se kalisek pouzivat. Jakmile to ale prijde-a verim, ze to prijde vzdy-zadny zapor nezustane ;-)
05.12.2016
Ivana Tauberová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Jsem nadšená, splnilo to mé představy.
02.12.2016
Jana Rosenbaumová - Spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Pohodlí při používání, lehčí obtíže při vyndavani.
19.11.2016
Anna Koudelková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Výborný
  • Dobře se roztahuje a drží jako přibitý
  • ---
18.11.2016
Dagmar Gajdušková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek CLASSIC
kupovala jsem již podruhé, jsem spokojena a jsem ráda že jsem se před cca 7 lety rozhodla používat kalíšek (také jsem kupovala yuuki)
15.11.2016
Kateřina Třísková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Jsem opravdu spokojena s kalíškem Yuuki.
  • Příjemný materiál, kvalitní zpracování. Výhodná cena.
  • Je třeba natrénovat zavádění.
07.11.2016
Jana - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
S kaliskem jsem velmi spokojena, zavadeni/vyndavani chce trochu cvik, ale jinak je k nezaplaceni, nemusim mit stres z nehody a o menstruaci skoro nevim :) Dlouho jsem nad koupi premyslela, zpetne lituji jen toho, ze jsem si ho neporidila uz driv :)
  • - cesky vyrobek
  • - ekologicky a usporny
  • - pohodlny
  • - jednoducha sterilizace s desinfekcnim boxem
  • snad jen riziko koupe spatne velikosti, coz ale neni chyba vyrobku jako takoveho
07.11.2016
Nikol Šenkyříková - Velice spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky CLASSIC (menší + větší)
Super :-) ale mensi velikost by uplne stacila.
03.11.2016
Lin - Velmi nespokojena
MIX - dva menstruační kalíšky CLASSIC (menší + větší)
Nápad hodný Nobelovy ceny! Je to můj druhý kalíšek. Ten první mi vydržel cca 7 let. Ještě funguje, ale začíná pomalu praskat :-) Nový jsem zvolila větší CLASSIC. V tomto formátu se zdá poněkud tuhý, ale myslím, že jednoznačněji "sedne" než SOFT.
  • pohodlí
  • úspora
  • hravě vyřeší i "náhlé přívaly" ;-)
  • výborný box na údržbu a skladování
  • Není cesty zpět. Takže, když si jej zapomenete přibalit, tak nouzový návrat k papírovému řešení je holé utrpení.
Děkujeme za hodnocení :-) a tak doufáme, že mělo být hodnocení Velmi spokojena :-)
18.10.2016
Šárka Dvořáková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Děkuji za dokonalý ČESKÝ menstruační kalíšek!!! Jsem velmi spokojená. Mohu srovnávat i s jinou značkou a tento Váš je naprosto perfektní a pro mne TOP!!!! Krásně sedí, vyndavá se, je měkký a lehce omyvatelný!!!
  • žádné!!!!!
18.10.2016
Dana Nimmerrichterova - Nejsem si jistá
MIX - dva větší menstruační kalíšky (soft + classic)
Naprostá spokojenost, mám s nimi už mnohaletou zkušenost a i když jsem pak zkusila jinou značku hned druhý měsíc jsem si objednala opět yukki protože to je standart který jsem nechtěla opustit.
  • Dokonalost.
  • Žádné zápory mi nejsou známy
08.10.2016
Veronika Stachová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Dezinfekční voda Aquaint®
Popravdě abych řekla, díky bohu že vymyslel tuto '' vychytávku '' pro ženy. Strašně mi to odlehčilo od starosti jako jsou například kde koupit rychle tampony a podobně. A cítím se více sebevědomá.
  • Žádné
29.09.2016
Markéta - Spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
INFUSER BOX - desinfekční krabička růžová
Kalíšek mám 2 měsíce a jsem zatím spokojená, úspěch tkví nejspíše v technice zavádění.
  • Žádný odpad.
  • Nemusím nic moc řešit, snad jen záchod, kde by bylo umyvadlo, což je třeba ve škole nebo na VŠ kolejích problém.
27.09.2016
Michaela Dvořáčková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
INFUSER BOX - desinfekční krabička růžová
Předčilo očekávání!
  • Líbí se mi praktický kelímek na uložení kalíšku
  • nemá
19.09.2016
Petra Drábková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
spokojena
  • Snadná udržba, skvělý kelímek na desinfekci v mikrovlnce.
  • žádné
18.09.2016
Lucie Plšková - Velice spokojena
MIX - dva větší menstruační kalíšky (soft + classic)
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
S kalíškem jsem velmi spokojena. Zavádění je bezproblémové. Kalíšek vůbec necítím, takže nemám žádný problém při sportu, chůzi nebo sezení. Vřele doporučuji.
17.09.2016
Ivana Šrámková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
nemám co bych vytkla, jsem spokojená
12.09.2016
Dana Šlesingerová - Velice spokojena
MIX - dva menší menstruační kalíšky (soft + classic)
Kalíšky jsou v pořádku, mám verzi soft a classic a využívám pouze classic (soft jsem dala kamarádce - pomozme životnímu prostředí společně, žejo), předtím jsem používala kalíšek iCare, bohužel jsem ho zničila, musela jsem si tedy pořídit nový. Yuuki splnil moje očekávání, jsem spokojená :)
10.09.2016
Vanda - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Naprosto perfektní. Lituji jen toho, že jsem nezakoupila již dříve.
04.09.2016
Pavla Machackova - Nejsem si jistá
Menstruační kalíšek SOFT
Zatím si nejsem jistá, zda ho umím dostatečně dobře používat. Je to jistě o technice. Někdy se mi podaří zavést skvěle, jindy mi vadí a sjíždí dolů, tak, že ho neustále cítím.
  • Ekonomické řešení, hygieničtější a praktičtější než vložky-jsou odporná záležitost!!!Tampony jsou nejlepší, ale po zavedení tělíska je není možné používat a proto jsem hledala zoufale řešení. Snad se povede najít správnou techniku.
  • Na veřejných záchodcích je to dost nepraktické s umytím.
24.08.2016
ola - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
- s kalíškem yuuki jsem moc spokojená. Už jsem jeden kalíšek měla (Meluna), chtěla jsem vyzkoušet jiný (předchozí mi bohužel dosloužil) a jsem nadmíru spokojená, více než s původním. Doporučuji!
  • - dobře se zavádí, není problém s rozvinutím, protože je "pevnější" než můj minulý kalíšek (koupila jsem verzi soft, můj předhozí kalíšek byl také soft, ale yuuki je o něco "pevnější soft". Měla jsem obavu, jestli nebude tlačit, nebo nebude moc tvrdý, ale zbytečně, sice je pevnější, ale zjistila jsem, že je to vlastně výhoda).
  • - když je zavedený, vůbec o něm nevím
  • - dostatečný objem
  • - kvalitní zpracování
  • - rozumná cena oproti některým jiným značkám, skvělé je, že jsem si mohla vybrat jen samotný kalíšek, bez obalu/sterilizátoru/krabičky/pytlíku (nepotřebuju dokonce ani aby byl kalíšek barevný,jako u jiných značek, když ho stejně vidím jen pár dní v měsíci a to ještě jen na chvilku při výměně, případně sterilizaci ;-)
  • - materiál : silikon - můj předchozí kalíšek byl z TPE, silikon se mi zdá lepší, doufám že mi vydrží déle než předchozí z TPE (ten vydržel 2 roky)
  • - obecně je kalíšek věc, která je pro mě základem, nutností, musela jsem se jeden cyklus obejít bez kalíšku, tedy koupit vložky/tampóny a vlastně jsem si uvědomila, jaký je kalíšek pro mě luxus :-)
  • - stopka - dá zkrátit podle potřeby; ale u mého předchozího kalíšku byla taková zploštělá kulička, za kterou se kalíšek dal vytáhnout - nemuselo se nic zkracovat, bylo to pohodlnější a pro mě praktičtější/lepší na manipulaci. Ale i na zkrácenou stopku jsem si již zvykla a nedělá mi problém.
21.08.2016
Romana Zárubová - Spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
trochu cviku a použití je jednoduché
14.08.2016
Bluelady - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Kalíšek skvěle funguje, vše je pohodlné. Bezproblému jsem se ho naučila používat. Nejde vůbec cítit. Doporučila jsem se ho i kamarádkám.
03.08.2016
Zuzana Jedličková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Kalíšek je super. Chvíli mi trvalo, než jsem se naučila s ním pořádně manipulovat, ale jsem spokojená.
  • Uchytka se dobře chytá a neklouže
  • Není moc měkký
03.08.2016
Iveta - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
S kalíškem jsem velmi spokojena. I přes počáteční nezkušenost při zavádění, bych již neměnila. Na cesty, do práce prostě super.
02.08.2016
Veronika - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Mýdlo na mytí kalíšku
Kalíšek je tvrdší než byl můj předchozí (MeLuna) a to i když mám verzi SOFT, ale shledávám to jako výhodu, protože se mnohem lépe rozvine a manipulace s ním je jednodušší. U měkčích se mně stávalo, že se špatně rozvinuly. Zatím ho používám jen dva měsíce, ale jsem velmi spokojena.
27.07.2016
Eliška Veberová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Měla jsem obavy z používání kalíšku, ale po druhém cyklu jsem naprosto spokojená. Zavedení i vyjmutí bez problémů, není cítit v těle. Doporučila jsem ho všem kamarádkám.
  • - delší výdrž oproti tamponu
  • - žádné zatěžování přírody
  • - nehrozí STŠ
  • - zatím žádné
26.07.2016
Kateřina Fišerová - Spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
Jsem spokojena.
  • Výborný materiál,tvar a ekologická stránka
  • I přes veškerou snahu stále v malém množství protéká-ale může to být moje vina(3 porody a možná i špatné zavádění).Řeším to slipovou vložkou.
10.07.2016
Jana Jánová - Spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Dobrý den, S kalíškem jsem spokojena,je tvrdší, takže se dobře rozvine a neprotéká.
  • Cena
05.07.2016
Martina Reichertová - Velice spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
Dezinfekční voda Aquaint®
Kalíšek splnil mé očekávání a za nic bych ho nevymněnila.Ani nevím, že nějaká menstruace probíhá.Určitě doporučuji.
  • Jednoduché použití, bezproblémové zavádění, údržba též bez problémů.
  • Nic konkrétního mě nenapadá.
03.07.2016
Irena Schmiedová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Dezinfekční voda Aquaint®
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Jsem spokojená.
  • Praktické, diskrétní. Ideální společník pro aktivní sportování i běžný život. Velmi usnadňuje, těch pár dní v měsíci.
  • Nic.
01.07.2016
Radka - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Zboží splnilo mé očekávání, komfort a pohodlí při používání jsou výborné. Všem doporučuji.
30.06.2016
Míša - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Nejdříve jsem se bála, že se to nenaučím. Teď nechápu proč jsem si ho nekoupila dříve. Jediná jeho nevýhoda je, že občas zapomenu, že ho mám a zůstane tam do druhého dne, ale nic se nejspíše nestane.
24.06.2016
Kakamilka - Velice spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Po třetím cyklu s kalíškama už nechci nikdy jinak!
15.06.2016
Barbora karafiátová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Super!
  • Bez odpadu pohodlně příjemné
15.06.2016
Michaela Žáková - Nejsem si jistá
Menstruační kalíšek SOFT
výborné velice mi vyhovuje
14.06.2016
Mirka Zajícová - Velice spokojena
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
Splnilo mé očekávání,dekuji
  • Žádné
10.06.2016
Romana Zajíčková - Spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Se zakoupeným výrobkem jsem spokojená, souhlasí s popisem výrobku v nabídce, není co dodat, děkuji.
16.05.2016
Kateřina Jandovská - Spokojena
Menstruační kalíšek CLASSIC
Yuuki je můj první menstruační kalíšek, takže nemám možnost srovnání. Navíc mám za sebou jen jednu menstruaci. Párkrát kalíšek protekl, ale to se domnívám do budoucna s dalšími zkušenostmi vymizí. Díky
10.05.2016
Jitka Špánková - Nejsem si jistá
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
kvalitní jsem spokojena
  • úspora peněz, hygiena, mírnější cyklus.
  • žadny
05.05.2016
Alena Volková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Používám již několik let a v podstatě až na výjimky nic jiného! Pohodlné, bezpečné, zdravotně nezávadné, ekologické i ekonomické. Můžu vřele doporučit.
  • Viz výše :-)
  • Pro výměnu potřebujete tekoucí vodu, ale to jsou právě ty výjimky, kdy ji nemáte k dispozici.
26.04.2016
Magda Nevrlá - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
max.spokojenost
  • vše,jak jsem si představovala
  • zatím žádné
22.04.2016
Hana Oplištilová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
1
  • Skvělá komunikace, rychlé dodání.
  • nic
12.04.2016
Pavlína Tomášková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek CLASSIC
Velice spokojena,mam uz druhy.
03.04.2016
Zuzana - Velice spokojena
Dezinfekční voda Aquaint®
Menstruační kalíšek SOFT
Urcite doporucuji, dlouho jsem vahala jestli vubec kalisek zkusit, ale ted uz si to bez nej neumim ani predstavit. Vim, ze je velky vyber, ale proc nepodporit ceskeho vyrobce ;-)
  • Pohodli, uspora, vetsi rozdil mezi jednotlivymi velikostmi, sterilizacni kelimek, narozdil od tamponu o nem opravdu nevim :-)
  • Prijde mi dost tuhy ac je to varianta soft...
30.03.2016
Šárka Šejvlová - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Super, není co vytknout. Mohu srovnat s Mooncup.
13.03.2016
Marie C - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Dobré
  • Neprotéká.
  • Zavádění kalíšku se člověk musí naučit.
17.02.2016
bublina - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
S kelímkem jsem spokojená. Po prvotních problémech se správným zavedením, již nedám z ruky.
  • Kelímek si zavádím den před očekávanou menstruací a tak mi odpadají obavy a neustála kontrola kdy započne. Jako hlavní výhodu vidím, že mi odpadlo nošení hygienických pomůcek po kabelkách a jejich neustála výměna.... jsem svobodnější.
  • Zatím žádné, uvidím jak se osvědčí při cyklistice.
05.02.2016
Milena A. - Velice spokojena
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Menstruační kalíšek ECONOMIC
MIX - dva menstruační kalíšky SOFT (menší + větší)
Z kalíšku jsem nadšená já i moje kamarádka
  • žádné nehody, volnost pohybu, ekologie, finanční úspora,
01.02.2016
Tali - Velice spokojena
Menstruační kalíšek ECONOMIC
Překvapivě pohodlně se nosí, ale myslím, že by nikomu neuškodilo vyrábět i menší velikosti - zavádění i vyjímání je pro mě bolestivé.
  • Pohodlné, hygienické
  • I nejmenší velikost je pro mě příliš velká.
28.01.2016
Lenka Indrychova - Spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Moc dobrý produkt.Jsem opravdu spokojena. Nicméně přesto že mám soft kalíšek, přijde mi, že je pořád dost tvrdý, ale to zřejmě nejde jinak.
  • Nemusím na něj moc myslet, ne příliš častá výměna.
  • Manipulace- především se naučit správně zavádět.
11.01.2016
Věra Hoštičková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Jsem velice spokojená. Od doručení, k balení a srozumitelnému návodu. Kalíšek je kvalitní a snadno omyvatelný. Určitě doporučuji
  • Snadná omyvatelnost, skladovací kalíšek, praktičnost, ekologičnost
  • zatím žádné
05.01.2016
Věra Rálišová - Velice spokojena
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Menstruační kalíšek SOFT
Zboží funguje:-) Děkuji.
  • nezaplní se tak rychle jako tampon
  • -člověk se musí naučit zavádět, ale není to tak těžké
  • -je ideální mít toaletu s vlastním umyvadlem
18.11.2015
Alena Bejdáková - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
S menstruačním kalíškem jsem velice spokojena a mohu ho dále doporučit i jiným ženám
18.11.2015
Eva Luptovcova - Velice spokojena
Menstruační kalíšek SOFT
Dobrá zkušenost vyhovuje mi jsem spokojená
  • Nemusím myslet na to že si musím nakoupit vložky. A když mám své dny tak se cítím jako bych je ani neměla.
  • Zapor v ničem nevidím
17.11.2015
GABRIELA BOHUSLAVOVA - Velice spokojena
Dezinfekční voda Aquaint®
MIX - dva větší menstruační kalíšky (soft + classic)
Pytlík pro uschování kalíšku - přírodní bavlna
Super zboží funguje tak jak má.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
12.10.2015
YUUKI
Přečtěte si názor Kateřiny Koťarové, která na svém blogu KREATIVNĚ S LADYBIRD popsala vlastní zkušenost s menstruačním kalíškem: článek zde.
01.06.2015
YUUKI
Alternativa spojující pohodlí a zdraví v jednom - co dalšího o menstruačním kalíšku napsali na stránkách www.medicin.cz, se dozvíte zde.
18.05.2015
In these few videos you can find reviews some of our bloggers. We hope that it will answer some of your questions and you will feel comfortable and safe using this kind of product.  





13.05.2015
1

Share |

Zpět nahoru